Sisteme si accesorii mobila bucatarie moderna

Accesorii pentru mobila de bucatarie

Mobila de bucatarie trebuie sa indeplineasca 3 cerinte cheie: aspect estetic placut, finisaje si accesorii de calitate. Pentru a satisface atat cerintele estetice cat si un nivel ridicat de confort in utilizare, designul si ergonomia trebuie sa se completeze reciproc. Cu totii ne dorim un produs final practic,cu  o durata de viata cat mai indelungata. Astfel spatiul disponibil este utilizat intr-un mod eficient prin sistemele de organizare care asigura o utilizare confortabila pentru beneficiar.

Mobila comanda-Mobila de bucatarie

Accesoriile integrate in mobilierul de bucatarie sunt elemente esentiale intr-o bucatarie moderna. Cu ajutorul acestor accesorii satisfacem atat cerintele estetice cat si cele functionale, bucataria devenind un spatiu mai organizat si mai usor de intretinut.

Mobila de bucatarie-SERTARE

Pe langa depozitarea eficienta a ustensilelor pentru gatit, sertarele care se inchid silentios contribuie la designul armonios si modern. Inchiderea silentioasa este datorata glisierei, piesa metalica pe care aluneca sertarul propriu-zis.

Glisiera poate fi cu extragere partiala pentru mobilier de dimensiuni mai mici precum o noptiera sau cu extragere totala. Varianta de sertar cu extragere totala este ideala in bucatarie pentru a ajunge cu usurinta la toate ustensilele pentru gatit. Sistemul de glisare este accesorizat cu amortizor care asigura inchiderea silentioasa si lenta a sertarelor,usilor.In functie de incarcarea sertarului, se pot monta unul sau doua amortizoare.

mobila comanda bucatarie

mobila bucatarie la comanda

COS JOLLY

Intr-o bucatarie functionala moderna, nu pot lipsi cosurile Jolly. Aceste cosuri sunt o solutie practica si eficienta pentru exploatarea spatiilor inguste. Sistemul de organizare Jolly este pozitionat de obicei langa aragaz pentru a  depozita sticle si recipiente utilizate frecvent.


Cosul Jolly are un sistem de deschidere cu extragere totala care iti permite sa vizualizezi toate produsele stocate. Sistemul cu cosuri confectionate dintr-un metal cromat, are glisiere cu amortizare care asigura alunecarea usoara, silentioasa, fara deviatii.

productie mobila la comanda

mobila comanda bucatarieCOSURI GUNOI

Sistemele incorporabile de colectare a gunoiului permit utilizatorului sa depoziteze resturile menajere intr-un mod simplu si igienic. Este un  sistem ergonomic care permite utilizatorului sa ajunga la cosul de gunoi printr-o singura miscare. Sistemul se personalizeaza in functie de preferintele clientului. Se gasesc variante cu 1-4 recipiente care se pot monta pe usa dulapului sau intr-un sertar. Se mai pot diferentia prin materialul din care sunt confectionate recipientele si anume plastic, inox sau aluminiu. O alta clasificare poate fi in functie de sistemul de extragere care poate fi automat sau manual.

 

Organizator tacamuri

Compartimentarea sertarului pentru tacamuri cu ajutorul tavitelor  este solutia ideala pentru a pastra ustensilele de bucatarie organizate. Tavitele sunt fixe, modulare sau flexibile. Pot fi confectionate din material plastic, inox sau lemn. Marimea tavitei se alege in functie de adancimea si inaltimea sertarului, iar compartimentarea se poate personaliza cu ajutorul divizoarelor din plastic.

Picurator pentru vase

Clasicul scurgator pentru vase care ocupa spatiu pe blatul de lucru nu este cea mai potrivita solutie din punct de vedere estetic. Propunerea  actuala pentru o bucatarie moderna este picuratorul incorporat in sertar sau in corpurile de mobilier superioare. Este compus dintr-un suport metalic pentru farfurii, unul pentru pahare si o tavita din plastic pentru colectarea apei. Este o solutie pentru a economisi timp si spatiu, fiind un loc potrivit inclusiv pentru depozitarea vaselor pe care le utilizati cel mai des.

 

 

Privacy Policy Settings