Design & Productie mobilier

Impreuna cu Saramob, dorintele tale in ceea ce priveste amenajarea spatiului rezidential, comercial sau administrativ se concretizeaza in cel mai eficient mod posibil. Intregul proces se desfasoara sub atenta indrumarea a designerilor de interior, cumulata cu priceperea si profesionalismul echipei noastre de montatori.

Metodele noastre de lucru sunt axate pe rezultate in concordanta cu ideile clientilor nostri: ascultam, desenam, propunem solutii, punem in practica, iar la final ne asiguram ca viziunea ta devine realitate.

Experienta de mai bine de 10 ani in design mobilier & productie mobila la comanda ne determina sa cautam intotdeauna cele mai bune solutii, idei creative si unice pentru clientii Saramob, dar in acelasi timp sa avem in vedere bugetul in care trebuie sa ne incadram, la fel ca si timpul de finalizare al proiectelor.

Fie ca vorbim de un spatiu nou sau redecorarea celui vechi, specialistii noștri va stau la dispozitie, oferindu-va consiliere in design mobilier si sugestii pentru productie mobila la comanda.

Gama larga si variata de care dispunem in ceea ce priveste materialele ne permite sa cream solutii unice pentru clienti nostri, iar scopul final al fiecarui proiect este pentru noi același: satisfacția totala a clientului, care determina si satisfactia noastra.

Ce spun CLIENTII despre noi?

Am fost foarte multumiti de colaborarea cu Saramob, pornind de la discutiile preliminare, montaj, inclusiv serviciile post-lucrare. Sunt foarte atenti la detalii. Recomand cu incredere!

Florin Popovici

Inca din 2005 de cand am inceput colaborarea cu Saramob, am apreciat in primul rand deschiderea catre propunerile de design atipice si faptul ca intotdeauna am primit cea mai buna asistenta tehnica in identificarea celor mai bune solutii pentru rezultate de succes. Calitatea a fost intotdeauna atu-ul Saramob, iar nivelul calitativ nu doar ca s-a pastrat, ci e in continua crestere de la primul proiect pe care l-am realizat impreuna. Pentru Davidsign, Saramob este si va fi in continuare prima optiune in ceea ce priveste mobilerul personalizat.

Catalin David

Anul trecut ne-am mobilat apartamentul si am ales Saramob pentru ca auzisem ca sunt cei mai buni si nu ne-au inselat asteptarile. Mobila este extraordinara, de cea mai buna calitate, iar executia a fost perfecta. Au fost atenti la toate detaliile si au tinut cont intocmai de dorintele noastre, rezultatul fiind exact asa cum ne-am dorit. Colaborarea cu Saramob a fost placuta, cu Stefania am tinut legatura in permanenta si ne-a raspuns intotdeauna solicitarilor si dilemelor noastre iar echipa care a montat mobila a fost intotdeauna atenta si grijulie. Suntem foarte incantati, motiv pentru care am si recomandat Saramob prietenilor nostri si cu siguranta vom mai apela si noi la serviciile lor in viitor.

Calin si Dana Timar

Daca vrei ca si casa ta sa fie demna de revista, și imposibilul sa devina posibil cu siguranta alegi Sara Mob. Acesti oameni sunt profesionisti desavarsiti care reusesc sa duca fabricarea mobilierului la nivel de arta. Colaborarea mea cu ei a fost deosebita, in special cu Stefania, care face imposibilul ca si clientul sa fie foarte multumit. Echipa de montaj foarte bine instruita, si foarte atenti la detalii ca totul sa fie perfect.

Amalia Mateas
Manager Diesel Yan

Privacy Policy Settings