Mobilier rezidential “Cozy home”

Mobila la comanda Casa moderna

O noua colaborare frumoasa cu designerul Catalin David care are ca rezultat o casa primitoare si confortabila, realizata cu materiale si accesorii de cea mai buna calitate.

Mobilier Living & Hol

Inserarea de riflaje decorative in amenajarea spatiilor interioare este din ce in ce mai utilizata de catre designerii de interior, fiind un element care ofera locuintei un plus de personalitate si un aspect modern. Pentru a crea o atmosfera calda si primitoare in aceasta zona open-space, designerul Catalin David a ales un riflaj din MDF furniruit atat pentru peretele pe care este amplasat televizorul, cat si pentru peretele care separa livingul de hol.

Astfel riflajul care desparte livingul de hol se continua cu un corp cu rafturi si un spatiu de depozitare in forma de L din MDF vopsit si MDF furniruit. Pentru a mari vizual spatiul mai ingust din hol, oglinda a fost lipita dircet pe perete, iar usa de la intrare din MDF vopsit alb are inserate elemente din sticla vopsita.

MOBILIER REZIDENTIAL

Saramob Design

DESIGN MOBILIER

Catalin David (Davidsign)

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Mobilier Bucatarie

Bucataria in stil modern, realizata din MDF vopsit alb are un aer fresh si se imbina perfect cu livingul prin adaugarea corpurilor de mobilier din MDF furniruit. Pentru un aspect elegant si curat, fibra de lemn se continua pe orizontala, iar imbinarile placilor de MDF ese facuta la 45 de grade.

Blatul si chiuveta turnata este din material compozit HI-MACS care asigura cele mai inalte standare de igiena si durabilitate. Masa din bucatarie cu 4 locuri este realizata in continurea corpului cu sertare, iar blatul din material compozit HI-MACS este sustinut de o structura metalica vopsita in camp electrostatic.

Mobilier Dormitor

Dormitorul in nuante neutre ofera un sentiment de calm, dar si de caldura datorita texturii de lemn care creeaza profunzime si interes vizual.
In primul dormitor capataiul patului este realizat din MDF furniruit, iar cadrul se continua cu noptierele suspendate, ambele fiind facute din MDF vopsit alb. Dulapul cu fronturi albe si accente de furnir este realizat pe toata inaltime si lungimea peretelui pentru a oferi cat mai mult spatiu de depozitare, dar si o zona pentru tv.

Dulapul din al doilea dormitor pastreaza aceeasi paleta cromatica si aceleasi texturi, fiind realizat cu un sistem ascuns de culisare si amortizor. Zona de makeup este realizata pe un perete cu placare tip riflaj din MDF furniruit, iar pentru consola suspendata s-a folosit MDF vopsit.

Mobilier Baie

Pentru cele doua bai s-a utilizat de asemenea MDF furnirurit si MDF vopsit alb, iar chiuveta turnata pe suport metalic vopsit negru in camp electrostatic este din material compozit HI-MACS.

Privacy Policy Settings