Mobilier rezidential “Bright Home”

Mobilier la comanda Bucatarie & Living

Bucataria are in prezent functii tot mai variate fiind un spatiu in care gatim, servim masa si in acelasi timp devine un spatiu de socializare in care ne putem relaxa impreuna cu membrii familiei. Astfel, proiectele actuale de amenajare devin tot mai complexe si aduc in prim plan piese de mobilier realizate cu materiale premium si compartimentare inteligenta.

Pentru acest proiect, designerul Saramob Teodora Nicolae a conceput un mobilier modern si ergonomic adaptat nevoilor si dorintelor clientului. Designerul a ales sa utilizeze MDF vopsit alb si frezat pentru fronturile mobilierului, manere negre marca Viefe si balamale Blum. Blatul si contrablatul marca Egger, fabricate din laminat compact (Ceramica Tessina Terra) prezinta o tesitura de 1×1 mm care accentueaza aspectul modern. Este un tip de material ideal pentru bucatarie datorita faptului ca este impermeabil si poate fi igienizat cu usurinta.

Insula, punctul central al incaperii, este zona destinata servirii mesei si in acelasi timp ofera un spatiu in plus de depozitare prin sertarele cu amortizare Nova Pro cu laterala metalica, care asigura o glisare sincronizata si silentioasa. Blatul este realizat din material compozit  HI-MACS, un material omogen care se poate prelucra dintr-o singura bucata, fara imbinari vizibile. Insula are de asemenea un element tot mai des intalnit intr-o bucatarie contemporana si anume racitorul de vinuri incorporabil care pastreaza bauturile intr-o atmosfera controlata din punct de vedere al temperaturii si umiditatii.

Un al doilea spatiu esential intr-o casa este livingul care este zona principala de socializare si relaxare. Amenajarea acestei incaperi imbina texturile, lumina si culorile pentru a obtine un spatiu primitor si confortabil. Designerul Teodora Nicolae a gandit un perete de accent placat cu MDF vopsit alb, frezat cu model tip riflaj. Frontul comodei suspendate este din MDF furniruit, iar blatul este din MDF vopsit.

MOBILIER REZIDENTIAL

Saramob Design

DESIGN MOBILIER

Teodora Nicolae

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Mobilier Baie

Baia moderna este un spatiu care imbina partea functionala cu cea estetica printr-un design simplu cu finisaje de calitate. Oglinda rotunda cu banda LED creeaza iluzia unui spatiu mai mare si asigura un nivel de iluminare optim. Spatiile de depozitare sunt realizate din MDF vopsit si MDF furniruit, iar blatul corpului pentru lavoar este in material compozit HI-MACS. Paravanul din sticla al cabinei de dus este fixat intr-un cadru metalic negru vopsit in camp electrostatic.

Cu ajutorul intregii echipe Saramob am reusit sa finalizam aceasta amenajare adaptata nevoilor clientului, respectand cele mai inalte standarde de calitate.

Privacy Policy Settings