ART DECO APARTMENT

Productie Mobilier Apartament Art Deco

Apartament Art Deco, asa a fost intitulat si de cei de la Delta Studio in albumul anual “Lifestyle Design Interior 2021”  nimic mai adevarat 🙂

Elementele ce definesc acest stil, le veti gasi in fiecare dintre incaperi; nuantele puternic contrastante, formele bine conturate si decoratiunile aparte.

 

BUCATARIE

Pentru zona de bucatarie, designer-ul Katalin Csiki a ales un mobilier minimalist insa plin de detalii. Fronturile mobilierului sunt realizate din MDF VOPSIT, manerele ascunse sunt vopsite auriu, iar blatul de lucru este realizat din material compozit hi-macs si chiuveta integrata.

Detaliul de intoarcere a manerelui pe lateralul mobilierului ii ofera acesteia un efect aparte. Mobilierul de bucatarie se continua cu o zona de sezut tapisat si se incheie cu incorporarea centralei. Accesul la aceasta se face cu ajutorul manerului ascuns, de asemenea vopsit auriu care se intinde pe toata inaltimea frontului.

 

DORMITOR

Dormitorul este unul aerisit dar in acelasi timp cu o intimitate aparte. Patul matrimonial este realizat din material textil si prevazut cu o somiera rabatabila ce ofera posibilitatea de depozitare pe toata suprafata saltelei.

Dulap de haine realizat din MDF VOPSIT si maner ascuns vopsit in aceeasi nuanta, pe toata inaltimea frontului.

 

BAIE

In zona baii, nuanata de auriu este elementul cheie; ea regasindu-se in toate piesele de mobilier si decorative.

Corpul de lavoar si suportul de prosoape este realizat din structura metalica vopsita in camp electrostatic, blatul este o marmura ce imita zona decorative a dusului, iar sticla acestuia este prevazut cu un profil vopsit in aceeasi nuanta de auriu.

Mobila la Comanda Apartament Art Deco

MOBILIER REZIDENTIAL

Saramob Design

DESIGN MOBILIER

Katalin Csiki (Studio 11)

PHOTO CREDIT

Andreea Iancu

Privacy Policy Settings