APARTAMENT ORADEA – RADIANT GLOW

Mobila la comanda – Mobila apartament – Mobila la comanda Oradea

Suntem incantati sa va prezentam amenajarea unui apartament cu 3 camere, situat intr-un complex rezidential din Oradea. Cu scopul de a crea o amenajare interioara armonioasa si functionala, am proiectat si montat mobilier la comanda pentru bucatarie, mobila living si mobilier dormitor.

Zona open space integreaza în acelasi loc spatii teoretic individuale. Un spatiu deschis devine un punct central al casei si are 3 functii importante: bucataria, dining-zona de luat masa si living. Datorita acestui mobilier compact, realizat in conformitate cu dimensiunile spatiului, acest spatiu devine un loc perfect pentru socializare si relaxare. Mobila bucatarie alba a fost conceputa astfel incat sa ofere dulapuri cu spatii de depozitare generoase si sa integreze intr-o maniera estetica electrocasnicele Gorenje.

MOBILA COMANDA

Saramob Design

DESIGN INTERIOR

Nicolae Mateas

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Mobila bucatarie – Mobila bucatarie la comanda – Bucatarii la comanda – Mobila bucatarie alba

Pentru mobila de bucatarie, designerul de interior Nicolae Mateas, a ales sa utilizeze MDF vopsit alb, MDF riflat si in loc de manere, un profil Gola vopsit auriu precum plinta inferioara a mobilierului. Pentru a castiga spatiu de depozitare, am proiectat mobila de bucatarie pana in tavan, fiind o mobila bucatarie cu doua randuri de corpuri superioare. Mobila cu electrocasnice incorporate si priza incorporata in blat ofera un aspect modern, armonios perfect pentru o bucatarie moderna.

Elementul care transforma bucataria intr-un loc de socializare, este insula realizata din MDF vopsit, cu blat din material compozit HI-MACS. Insula se continua cu masa cu 4 locuri, realizata pe un  suport din structura metalica vopsita auriu, care adauga un aer modern si sofisticat incaperii. Aceasta combinatie de culori contrastante si finisaje aurii aduc un plus de eleganta si rafinament bucatariei.

Livingul a fost creat astfel incat sa fie o oaza de relaxare si confort pentru intreaga familie. Mobilierul de living a fost realizat in ton cu mobila de bucatarie, integrand elemente de design similare, pentru a crea un aspect unitar in intreaga locuinta. Astfel avem o comoda tv suspendata fabricata din MDF vopsit si riflat si o placare de perete din MDF alb cu insertii aurii.

Dormitorul ar trebui sa fie inainte de toate confortabil si relaxant-iluminatull indirect amplifica aceste senzatii. Patul cu capatai tapitat pana in tavan accesorizat cu oglinda, ofera un aer elegant si mareste vizual dormitorul. Noptierele din MDF negru riflat au partea superioara din MDF vopsit auriu si picioare metalice aurii.

In acest proiect, jocul rafinat de lumini, combinatia de culori si materiale, transforma dormitorul intr-un spatiu optim pentru odihna si relaxare.

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier negru baie, mobilier farmacii, mobilier horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

Privacy Policy Settings