MOBILA APARTAMENT – WARM FEELING

Mobila comanda – Mobila apartament – Productie mobila comanda Oradea

Un apartament de dimensiuni reduse nu ar trebui sa fie un impediment cand vine vorba de crearea unui spatiu confortabil si primitor. Amenajarea incaperilor cu un spatiu restrans, implica o organizare eficienta, nuante deschise, oglinzi si sisteme de iluminat potrivite. Toate aceste elemente creeaza iluzia unui spatiu mai mare. Astfel, holul din acest apartament a fost transformat intr-o incapere bine organizata, cu spatii de depozitare generoase. Corpurile de mobilier din MDF vopsit gri sunt accesorizate cu manere aurii marca Viefe, iar vitrina este fabricata din PAL cu textura de lemn.

Mobila bucatarie la comanda – Mobila bucatarie mica

Cu ajutorul unei planificari atente, o bucatarie de dimensiuni reduse devine un spatiu functional si primitor. Principalele aspecte de care trebuie sa tinem cont in amenajarea unei bucatarii inguste sunt:

  • Configurarea mobilierului trebuie gandita astfel incat sa ofere suficient spatiu de lucru si de depozitare. In acest caz, mobilierul amplasat pe doua laturi lasa spatiu de miscare si fiecare componenta se poate accesa cu usurinta.
  • Pentru a face spatiul mai luminos si aparent mai spatios, nu vom incarca bucataria cu detalii inutile, pastram o linie de design cat mai simpla si o schema de culori in nuante deschise. Astfel pentru acest proiect s-au combinat fronturi din MDF vopsit gri cu un blat termorezistent cu textura de lemn si plinta antistrop din aluminiu.
  • Sistemele de iluminat si materialele care reflecta lumina sunt de asemenea elemente care ajuta la consolidarea iluziei de spatiu mai mare. Iluminarea asigurata de banda LED, imbunatateste aspectul mobilierului si mareste vizibilitatea in zona de lucru.
  • Intr-un apartament cu o bucatarie mica, amplasarea frigiderului in hol este o practica des intalnita. Pentru a pastra un design unitar si elegant, alegerea unui frigider incororabil este solutia ideala.

MOBILA COMANDA

Saramob Design

DESIGN MOBILIER

Teodora Nicolae

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Mobilier la comanda – Mobila living – Makeup corner

Camera de zi este impartita intr-o zona de primire a oaspetilor si o zona dedicata pentru masa de toaleta. Oglinda si masuta de makeup realizate din PAL cu textura de lemn, vin in completarea etajerei care delimiteaza cele doua zone. Manerele Viefe si insertiile metalice aurii aduc un plus de stralucire si ofera o atmosfera calda.

Cu scopul de a face parte din design, televizorul a fost amplasat intr-un ansamblu cu rafturi, lumini ambientale, elemente metalice aurii. Toate aceste detalii distrag atentia de la ecranul negru si astfel televizorul se incadreaza in compozitie precum un element decorativ.

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier baie, mobilier farmacii, mobilier horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

Privacy Policy Settings