MOBILIER RESTAURANT MCNEIL ORADEA

Mobila comanda. Mobila horeca. Mobilier restaurant

Un loc cunoscut de majoritatea oradenilor a primit o noua infatisare, fiind transformat intr-un spatiu modern si primitor. Va prezentam cel mai recent proiect realizat de echipa Saramob Design: mobila horeca pentru fast-food McNeil din Oradea.

Intr-un spatiu cu destinatie comerciala, mobilierul este supus unui uz intens si frecvent. Este important sa alegem mobila horeca durabila, realizata din materiale de calitate, cum ar fi metalul, materialul compozit, placa MDF, placi laminate compacte etc.

Mobilier spatiu comercial. Mobila restaurant. Mobila la comanda

Fiecare piesa de mobilier a fost creata cu atentie, pentru a se potrivi perfect cu atmosfera vibranta si energica a acestui fast food. Mesele ergonomice si scaunele confortabile incurajeaza socializarea, iar materialele rezistente la trafic intens asigura o utilizare pe termen lung a spatiului comercial.

Blatul de lucru realizat din material compozit HI-MACS este perfect pentru utilizarea constanta si traficul intens dintr-un spatiu comercial, restaurant. Un blat de bucatarie din material compozit este durabil, rezistent la zgarieturi si usor de curatat, asigurand astfel o durata lunga de viata si o intretinere usoara.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobilier si productie mobila comanda, mobila horeca, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA MOBILA HORECA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier baie, mobilier farmacii, mobila horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

MOBILA COMANDA

SARAMOB DESIGN

DESIGN INTERIOR 

Nicolae Mateas

INTERIOR DECORATOR

Mihaela Vlad

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Privacy Policy Settings