MOBILA APARTAMENT GLOW IN THE DARK

Mobila comanda – mobila apartament – mobila la comanda Oradea

In acest proiect rezidential, designerul de interior Andreea Iancu a cautat sa gaseasca un echilibru intre functionalitate si partea estetica. Apartamentul cu 3 camere dintr-un complex rezidential din Oradea, are un design cu forme bine definite, tonuri inchise de gri si materiale cu textura de lemn care creeaza o atmosfera mai calda.

Mobilierul gri inchis transforma locuinta intr-un apartament cu design masculin si elegant. Asocierea de mobilier negru cu lemn ofera spatiului un plus de caldura. Astfel, prin combinarea nuantelor inchise cu  texturi de lemn, apartamentul se transforma  intr-un spatiu primitor si confortabil.

Mobila la comanda – mobila bucatarie – mobila comanda bucatarie – mobila baie

Mobila de bucatarie la comanda este fabricata din MDF vopsit si PAL melaminat cu textura de lemn. Placile de MDF pot fi cu aspect lucios, mat sau texturat. Este un material pentru productie mobila, usor de intretinut si in cazul in care suprafata este deteriorata, se poate revopsi. Am utilizat un blat bucatarie termorezistent cu textura de lemn si un contrablat fabricat din acelasi material termorezistent

Mobila din baie este fabricata din MDF furniruit, un material care in conditii de caldura si umiditate rezista un timp indelungat. Finisarea se realizeaza cu furnir, o placa subtire de lemn(1 mm) care se lipeste cu adeziv, iar la final se poate baitui si lacui. Astfel se poate obtine un aspect clasic,elegant care imita fibra de lemn.

Producator mobila comanda – mobila dormitor – placare riflaj – mobilier negru dormitor

Majoritatea amenajarilor de interior moderne au in dormitor un pat tapitat, dar in acest proiect vedeta este placarea in forma de L cu riflaj fabricat din PAL  melaminat cu textura de lemn. Dormitorul este incaperea care iese cel mai mult  in evidenta datorita acestei placari cu riflaje care incadreaza patul. Riflajul este un ansamblu de sipci paralele din lemn sau material compozit utilizat ca element decorativ sau pentru a camufla o anumita zona. Astfel, pentru placarea in forma de L, s-au utilizat fasii de 18 mm din PAL melaminat cu textura de lemn. Cu scopul de a scoate in evidenta riflajul, s-a inserat o banda LED care se aprinde cu ajutorul unui senzor tactil.

Un alt  element aparte in acest dormitor este dressingul cu usi de sticla. Pe langa functia de depozitare, are si un rol estetic, fiind un element care aduce un plus de eleganta. Acest dulap cu usi de sticla, fabricat din MDF negru este accesorizat cu banda LED care ilumineaza rafturile interioare si scoate in evidenta bara de umerase si sertarele realizate din PAL melaminat cu textura de lemn.

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier negru baie, mobilier farmacii, mobilier horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

MOBILA COMANDA

SARAMOB DESIGN

DESIGN INTERIOR

Andreea Iancu

PHOTO CREDIT

Andreea Iancu

Privacy Policy Settings