MOBILIER RESTAURANT POPEYES BUCURESTI

Mobila comanda – mobilier horeca – mobilier restaurant 

Producatorul de mobila la comanda, Saramob design, ofera o gama larga de mobilier personalizat, proiectat pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecarui client. Proiectam si producem mobilier la comanda, cu ajutorul unor materiale moderne, sisteme si accesorii mobilier cu design modern.

Mobilierul pentru spatii comerciale trebuie sa indeplinească cerinte precum: mobilier confortabil pentru clienti, mobilier durabil si usor de curatat pentru personalul restaurantului. De asemenea, spatiul necesita un design interior modern, placut estetic si un concept de design care se incadreaza in tema restaurantului.

Mobilier spatiu comercial – Mobila restaurant – Mobila la comanda – Placare MDF

Barul cu margini rotunjite realizat din material compozit HI-MACS  este perfect pentru utilizarea constanta si traficul intens dintr-un spatiu comercial, restaurant. Un blat de bucatarie din material compozit este durabil, rezistent la zgarieturi si usor de curatat, asigurand astfel o durata lunga de viata si o intretinere usoara.

In spatele barului, avem un panou despartitor realizat dintr-o structura metalica albastra, care are un decupaj in forma de cocos, logo-ul firmei Popeyes. Acest panou despartitor serveste nu numai ca element decorativ, ci si ca un separator functional intre spatiul de lucru si zona de servit. De asemenea, acesta reprezinta o modalitate excelenta de a adauga personalitate spatiului comercial.

Placarea exterioara este realizata din MDF vopsit portocaliu si este frezat cu un model geometric, in relief care atrage atentia asupra acestei locatii, fiind un punct de atractie pentru clienti.

Producator mobila comanda– Amenajare spatii comerciale – Amenajare restaurant/fast-food – Placare MDF

La Saramob Design, ne dorim sa producem mobilier de calitate, personalizat pentru orice spatiu comercial. Indiferent daca doriti sa va amenajati un restaurant, un magazin sau orice alt tip de spatiu comercial, suntem pregatiti sa va ajutam sa creati un design personalizat si functional.

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier baie, mobilier farmacii, mobilier horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

MOBILA COMANDA

SARAMOB DESIGN

DESIGN INTERIOR & ADVERTISING

Corina Frastelni & MOA DESIGN

PHOTO CREDIT

Vlad Creteanu

Privacy Policy Settings