MOBILIER GRADINITA

Mobila comanda gradinita – Mobila comanda Oradea – Gradinita Prietenii copilariei Sanmartin

In cadrul acestui proiect, am avut privilegiul de a contribui la crearea unui mediu vesel si eficient pentru cei mici, oferindu-le o gradinita plina de culoare si creativitate. Gradinita dispune de patru sali de grupa, fiecare fiind echipata cu videoproiectoare, tabla interactiva si instalatii de sonorizare pentru un mediu de invatare modern si captivant. In plus, imobilul este dotat cu o sala multifunctionala, in care am realizat un ansamblu cu jocuri pentru motricitatea fina, coordonare ochi-mana, stimularea memoriei si invatarii. Panourile din MDF sunt frezate cu locuri pentru aruncarea la tinta a mingilor si cu trasee tip labirint pentru a muta pionii de diferite culori.

Mobila gradinita – Mobilier sala clasa – Producator mobila comanda

Mobila la comanda pentru aceasta gradinita este un adevarat omagiu adus imaginatiei copiilor. Cu modele inspirate de Lego si puzzle-uri, am transformat salile de grupa in spatii pline de bucurie si posibilitati de invatare. Fiecare piesa de mobilier la comanda a fost conceputa cu atentie la detalii, asigurand atat functionalitatea, cat si estetica.

Materialele utilizate pentru mobila includ MDF vopsit si frezat pentru fronturile cu forme de puzzle, Lego si Tetris. Patul pentru copii a fost integrat sub forma de sertare in mobilier, oferind astfel o modalitate eficienta de economisire a spatiului. Masutele de lucru pentru copii au o forma neregulata si pot fi dispuse in diverse moduri, stimuland astfel creativitatea si adaptabilitatea in procesul de invatare.

Nici holurile nu au fost uitate in acest proiect, fiind decorate cu desene si copaci realizati din PAL melaminat. Partea inferioara a peretelui este placata cu PAL melaminat pentru a asigura un spatiu cat mai igienic, dar a fost integrat in lumea jocului prin integrarea in partea superioara a unui traseu pentru masinute.

La Saramob Design, credem ca mobila poate influenta semnificativ mediul de invatare al copiilor, si suntem dedicati sa oferim produse de cea mai inalta calitate pentru a transforma fiecare vis in realitate.

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier negru baie, mobilier farmacii, mobilier horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

MOBILA COMANDA

SARAMOB DESIGN

DESIGN INTERIOR 

Nicolae Mateas

CONCEPT

Corina Sturz

SCAUNE

Duval Furniture

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Privacy Policy Settings