MOBILIER RESTAURANT MADO IASI

Mobila comanda- mobilier horeca – mobilier restaurant – SARAMOB DESIGN

Fiecare proiect comercial necesita o colaborare stransa intre designer si producatorul de  mobilier la comanda pentru a obtine un spatiu estetic, functional, realizat cu dotari si materiale specifice domeniului de activitate(mobila restaurant, cafenea, farmacie, banca, magazin etc).

Intr-un spatiu cu destinatie comerciala, mobilierul este supus unui uz intens si frecvent. Este important sa alegem un mobilier restaurant durabil, realizat din materiale de calitate, cum ar fi metalul, materialul compozit, placa MDF, placi laminate compacte etc. De asemenea in cazul cafenelelor si restaurantelor, materialele alese pentru mobila restaurant, trebuie sa asigure cele mai inalte standarde de igiena si sa se poata curata cu usurinta. Un exemplu de material care intruneste aceste calitati este materialul compozit HI-MACS utilizat pentru fabricarea blatului de lucru. Materialul compozit HI-MACS este un material de ultima generatie alcatuit din rasina acrilica (polimetilmetacrilat), un mineral natural obtinut din bauxita (hidroxid de aluminiu) si pigmenti naturali.

Este produs sub forma de placi sau obiecte termoformate printr-un proces de tratare termica numit Thermal Cure. Prin acest proces termic in 2 etape se creeaza o stuctura mai dura si mai rezistenta fata de alte materiale compozite.In final placa de compozit HI-MACS este slefuita pe ambele parti rezultand o suprafata neporoasa, fina, perfecta pentru un blat de lucru pentru restaurant.

Mobilier spatiu comercial – Mobila restaurant – Mobila la comanda

La Mado, fiecare detaliu este gandit pentru a crea o atmosferă confortabilă și primitoare. Canapeaua tapitata cu material textil adaugă o notă de culoare și căldură spațiului. Elementele metalice ofera un aer industrial si completeaza conceptul de design modern.

Un mobilier la comanda este un element care sustine identitatea unei companii. Incorporarea culorilor companiei, a logo-ului și a altor elemente de branding în design ajuta la crearea unei imagini puternice și coerente in domeniul horeca.  Astfel logoul firmei rutat in HI-MACS este evidentiat cu ajutorul luminii, fiind un detaliu de impact care atrage atentia asupra zonei de comanda. Barul realizat din HI-MACS se imbina perfect cu fasia din MDF vopsit galben si cu placa de PAL melaminat cu textura de lemn, fiind unite la acelasi nivel. Pentru un concept unitar, peretii au fost placati cu PAL melaminat cu textura de lemn si cu MDF vopsit rosu. Panoul decorativ este realizat din PAL vopsit, iar „ferestrele” cu condimente sunt din plexiglas .

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier baie, mobilier farmacii, mobilier horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

MOBILA COMANDA

SARAMOB DESIGN

DESIGN INTERIOR

Corina Frastelni

PHOTO CREDIT

Cristian Istrate

ADVERTISING

MOA Design

Privacy Policy Settings