APARTAMENT ORADEA – WARM BROWN

Mobila comanda Oradea – Mobilier Apartament Oradea – Mobila furnir

Nuantele calde de maro se potrivesc oricarei incaperi, fiind o alegere cromatica care emana confort, naturalete si un sentiment de stabilitate. In functie de paleta de culori selectata, putem obtine un spatiu unic, primitor in care sa ne reincarcam cu energie la finalul zilei. In acest proiect combinatia de mobila furnir cu mobilierul vopsit alb ofera spatiului un aspect aerisit, linistit si creeaza iluzia unei camere mai spatioase. Mobila din furnir este o optiune populara si eleganta in amenajarile de interior, oferind atat un aspect estetic placut cat si rezistenta indelungata. Furnirul reprezinta o foaie subtire de lemn natural, obtinuta prin taierea in straturi subtiri a lemnului masiv. Aceste straturi de furnir sunt apoi lipite pe suprafata unui panou de placaj sau pe piese de mobilier, creand astfel o aparenta de lemn masiv.

Mobila furnir. Mobilier living. Mobila bucatarie MDF furniruit

Pentru a obtine un aspect unitar si un design armonios din punct de vedere estetic, atat in bucatarie, cat si in zona de living, mobilierul este realizat din MDF furniruit si MDF vopsit alb. Partea centrala a mobilierului de bucatarie cu corpuri suspendate albe si banda led dau senzatia de spatiu mai mare si in acelasi timp ofera o zona de depozitare suplimentara.Frigiderul si masina de spalat vase sunt incorporate in mobilier, iar in partea superioara frontul este prevazut cu un spatiu de ventilatie pentru cuptor si frigider.

Blatul de lucru realizat din material compozit HI-MACS alb este un material omogen care se poate prelucra dintr-o singura bucata, fara imbinari vizibile. Este o alegere moderna pentru un mobilier de bucatarie rezistent si usor de intretinut.

Delimitarea intre bucatarie si living este facuta de catre stalpul de sustinere placat cu MDF furniruit care se continua cu o consola sustinuta de un picior din sticla. In living mobilierul minimalist asigura spatiu de depozitare, dar are si o zona cu rafturi pentru un aspect aerisit si modern.

Mobila comanda dormitor. Dormitor matrimonial. Mobilier apartament

In dormitor, zona de dressing este gandita cu un corp de mobilier din MDF vopsit alb si cu un perete placat cu oglinda pentru a mari vizual spatiul. Zona de tv placata cu MDF furniruit are si o masuta de toaleta cu oglinda si o consola cu sertare pentru depozitarea produselor de machiaj.

MOBILA COMANDA

Saramob Design

DESIGN INTERIOR

Saramob Design

PHOTO CREDIT

Marius Venter

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier baie, mobilier farmacii, mobilier horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

Privacy Policy Settings