APARTAMENT ORADEA – DARK GREY AP

Productie mobilier – Mobilier comanda

Cand vine vorba de culori neutre, nuantele de gri sunt tot mai prezente in amenajarile interioare. Combinatiile de gri cu alb ofera o imagine sofisticata si versatila, fiind potrivite pentru orice tip de incapere. Intr-un spatiu all-white, nuantele de gri ofera adancime si chiar un sentiment confortabil, primitor. Mobila gri este o alegere tot mai frecventa in randul amenajarii rezidentiale.

In acest apartament cu 2 camere, se pastreaza un echilibru intre luminozitatea oferita de alb si adancimea nuantelor inchise de gri. Am incercat sa gasim un echilibru intre functionalitate si partea estetica, rezultand un spatiu modern si luminos.

Mobila living room si bucatarie – Mobila gri – Zona open-space

Zona de tv din living este exemplul perfect pentru efectul de adancime oferit de nuanta de gri inchis care contopeste televizorul in design. Chenarul alb al ansamblului este gandit ca un spatiu de depozitare suplimentar si este realizat din PAL vopsit. Placarea cu oglinzi reflecta lumina, fiind o modalitate buna de a mari vizual spatiul.

Delimitarea dintre living si bucatarie este facuta cu ajutorul unui panou decorativ decupat pentru a lasa sa patrunda lumina naturala in bucatarie.

Mobilierul de bucatarie din PAL vopsit are toate elementele de baza pentru o bucatarie functionala: picurator vase, organizator tacamuri, cos Jolly, frigider incorporat. Cosul Jolly este o solutie buna pentru spatiile inguste, fiind utilizat pentru depozitarea recipientelor inalte. Sistemul de deschidere este cu extragere totala, iar glisiera cu amortizare asigura o utilizare silentioasa. Mobila gri din bucatarie echilibreaza spatiul prin creearea unei alte zone de contrast.

Mobila la comanda – Mobilier dormitor

Mobilierul din dormitor este realizat tot in linii simple, in nuante de gri cu alb. Riflajele din MDF vopsit gri se imbina perfect cu patul tapitat cu material textil. Placarea pe care este fixat aparatul tv face spatiul mai luminos si da o nota de eleganta spatiului.

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA MOBILA HORECA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier baie, mobilier farmacii, mobila horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

MOBILIER REZIDENTIAL

SARAMOB DESIGN

PHOTO CREDIT

Marius Venter

 

Privacy Policy Settings