APARTAMENT ORADEA – BLACK FOREST

Mobila la comanda – Mobila apartament – Mobila la comanda Oradea

Mobilier negru la comanda-mobila-mobilier modern living

O casa cu mobila la comanda de culoare neagra, poate nu e primul lucru care va vine in minte atunci cand va imaginati atmosfera stralucitoare și curata a unei locuinte moderne. Mobila in nuante inchise aduce un plus de eleganta si mister, fiind alegerea potrivita pentru o atmosfera generala ‘masculina’.

Acest apartament cu 3 camere din Oradea,  realizat in colaborare cu designerul de interior Florina Szabo de la Stephan Eyck imbina functionalitatea cu estetica si ofera confortul specific unei locuinte moderne. Cu texturile si materialele potrivite, apartamentul cu un design in nuante inchise, se transforma  intr-un spatiu primitor si confortabil. Asocierea de mobilier negru cu lemn si catifea verde, ofera spatiului un plus de caldura.

Productie mobila la comanda – Mobila comanda – Mobila MDF- Mobilier negru

Mobila living – mobila dormitor – dormitor la comanda – mobila hol

Un living open-space este spatiul in care ne relaxam dupa o zi lunga si locul in care ne adunam cu prietenii. Aceasta zona i-a permis designerului de interior sa jongleze cu diferite texturi si culori. Mobilierul negru este pus in evidenta de parchetul gri si de o placare cu textura de lemn.

Mobilierul este realizat din PAL melaminat cu textura de lemn si PAL vopsit negru. Riflajul este un element comun care se regaseste atat in spatiul de zi cat si in dormitor. Acesta indeplineste functii diferite: in zona de zi riflajul are rolul de a separa holul de bucatarie, iar in dormitor are un rol pur decorativ. Un alt element comun este placarea din PAL melaminatcu textura de lemn care este punctul central atat in living, cat si in dormitor.

Dormitorul te indeamna la somn prin atmosfera creata de lumina difuza care se reflecta in placarea din spatele acestui pat tapitat cu catifea verde inchis. Cu ajutorul placarii din PAL melaminat cu textura de lemn si a oglinzii, dormitorul devine un spatiu mai primitor si mai luminos.

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier baie, mobilier farmacii, mobilier horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

MOBILA COMANDA

SARAMOB DESIGN

DESIGN INTERIOR

Florina Szabo-STEPHAN EYCK

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Privacy Policy Settings