Mobilier bucatarie MDF vopsit & PAL melaminat

Mobila Bucatarie SARAMOB

Mobilier bucatarie – realizat in MDF VOPSIT in combinatie cu un PAL MELAMINAT cu textura de lemn.
Blatul de lucru este realizat din material compozit de 12mm, avand chiuveta cu o singura cuva turnata. Ce inseamna aceasta? Chiuveta este in aceeasi nuanta cu blatul de lucru si nu se mai regaseste nicaieri acel silicon care in timp se poate ingalbeni si devine foarte greu de curatat.

Compartimentarea bucatariei a fost ganditat in cel mai mic detaliu, astfel regasim zona de cuptor la semi-inaltime, langa frigiderul total incorporabil si datorita spatiului generos am optat pentru o simetrie, realizand in partea dreapta a bucatarie vitrina cu sticla si rama din aluminiu vopsita NEGRU. Aceste zone sunt realizate din PAL MELAMINAT cu textura de lemn, undeva am fost foarte atenti in alegerea fibrei lemnului, care merge continuu

Subiectul principal al acestei bucatarii este cu siguranta INSULA avand cateva detalii aparte

Blatul insulei este realizat din MDF vopsit 18mm tesit – imbinat la 45 de grade cu lateralele acesteia, pe suprafata blatului de lucru se regaseste material-ul compozit hi-macs 12 mm.

Racitorul de vinuri, piesa esentiala in bucataria unei familii tinere este incorporat perfect in lateralul insulei.

Zona de luat masa a insulei este placata cu PAL MELAMINAT cu textura de lemn unde fibra este aleasa sa mearga orizontal continuu in fasii egale.
Mobila la comanda Oradea

MOBILIER REZIDENTIAL

Saramob Design

 

PHOTO CREDITS
Saramob Design

Privacy Policy Settings