CABINET STOMATOLOGIC ORADEA

Mobila la comanda spatiu comercial Oradea

Un cabinet medical individual trebuie sa respecte toate normele de igiena si siguranta, dar in acelasi timp trebuie sa asigure un nivel de confort pacientilor si personalului medical. Suntem pregatiti sa oferim solutii moderne si practice pentru amenajarea tuturor unitatilor sanitare: clinica medicala, cabinet stomatologic, farmacie.

Pentru amenajarea acestui cabinet stomatologic am colaborat inca o data cu designerul de interior Catalin David, care a gandit un spatiu primitor si elegant.

Cu scopul de a crea un spatiu plin de rafinament si eleganta, peretele din hol a fost placat cu oglinzi tip romb. Oglinda este finisata printr-un proces de fazetare, adica o frezare in unghi a marginilor, care are ca rezultat un aspect 3D. Acest model cunoscut si sub denumirea de “oglinzi crosetate” este realizat din piese individuale lipite cu un adeziv special.

Corpurile de mobilier cu spatii de depozitare au fost realizate din MDF vopsit cu picioare metalice aurii vopsite in camp electrostatic. Fronturile sertarelor sunt frezate cu un model in relief si sunt accesorizate cu manere aurii marca Viefe. Blatul si chiuveta turnata sunt fabricate din material compozit HI-MACS, un produs certificat pentru spatiile din domeniul medical datorita standardelor ridicate de igiena pe care le indeplineste.
Astfel cu ajutorul materialelor de calitate, rezistente la uzura si trafic intens, am reusit sa tranpunem in realitate viziunea designerului si sa oferim clientului un produs final premium.

Productie mobilier la comanda pentru cabinet stomatologic

MOBILIER REZIDENTIAL

Saramob Design

DESIGN MOBILIER

Catalin David (Davidsign)

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Privacy Policy Settings