RESTAURANT FRYDAY BUCURESTI

Mobila la comanda- Spatiu comercial

Un mobilier comercial este facut sa reziste in conditii de trafic intens pentru o perioada indelungata de timp. Trebuie sa ofere spatii de depozitare sau de expunere a produselor, dar in acelasi timp sa aiba un design modern care sa atraga clientul.Proiectul de amenajare este creat in functie de domeniul de activitate  si de obiectivele propuse de client.

In cazul acestui restaurant de tip fast-food, realizat in colaborare cu arhitecta Corina Frastelni, obiectivele propuse au fost: vizibilitatea marcii si asigurarea unei senzatii de confort clientilor.

Astfel pentru a asigura confortul clientilor, zona pentru servirea mesei a fost dotata cu canapea cu spatar ergonomic in V, realizata pe structura metalica, cu tapiterie din material textil gri.

 

 

MOBILIER COMERCIAL

Saramob Design

DESIGN MOBILIER

Corina Frastelni

ADVERTISING

MOA Design

Zona de bar-Amenajare spatii comerciale

Un alt obiectiv important in cazul restaurantelor este alegerea unor materiale rezistente care asigura toate normele de igiena impuse. Cu acest obiectv in minte, barul a fost realizat din PAL multistrat si material compozit HI-MACS. Materialul compozit este rezistent la impact, zgarieturi si are o suprafata neporoasa care se poate igieniza rapid.

Cand realizam un mobilier pentru spatii comerciale, trebuie sa includem in design sigla firmei si sa existe un sistem de iluminare potrivit pentru scoaterea in evidenta a produselor expuse. In acest proiect, s-a amplasat banda led sub blatul de lucru din HI-MACS pentru a scoate in evidenta zona de servire a produselor. Plinta din partea inferioara a barului este fabricata din aluminiu, un material cu durabilitate ridicata, 100% reciclabil, care are nevoie de intretinere minima.

Zona self service-Productie mobilier la comanda

Acest spatiu este scos in evidenta de vitrina cu banda led cu rol decorativ. Peretele este placat cu PAL multistrat cu textura de lemn, iar ramele de la vitrina sunt din lemn masiv. Textura de lemn aduce un plus de caldura spatiului si echilibreaza accentele date de placarea din MDF vopsit rosu. O culoare puternica si indrazneata, rosu este de fapt una dintre cele mai puternice culori din spectrul vizual. Este o culoarea care invoca energie si ridica nivelul poftei de mancare, fiind o alegere cromatica ideala pentru bucatarii, restaurante.

Amenajarea acestui spatiu comercial pune in valoare imaginea companiei si ofera clientilor un spatiu confortabil, modern in care pot savura produsele Fryday.

 

Privacy Policy Settings