MOBILA HORECA – NOODLE PACK BUCURESTI

Mobilier comercial Noodle Pack

In industria horeca, amenajarea spatiilor comerciale intr-un stil modern, unic devine un element tot mai important. Alegerile de design interior sunt o noua modalitate de a atrage clienti. Desi clientii isi doresc in primul rand servicii si produse de calitate, marea majoritate sunt atrasi si de designul spatiului. Ambianta localului si confortul oferit clientilor sunt influentate de mobilierul ales  si de maniera în care este proiectat interiorul.

In cazul acestui restaurat tip fast-food, arhitecta Corina Frastelni a reusit sa imbine partea estetica cu partea practica alegand materiale rezistente la trafic intens care pot fi igienizate cu usurinta.

Amenajare interioara Horeca-Mobilier la comanda

Locatia Noodle Pack deschisa in Bucuresti, ofera clientilor un spatiu generos cu mese realizate din placi laminate compacte. Un material realizat din resturi de cherestea transformate in “hartii Kraft”. Ulterior, aceste “hartii Kraft” sunt impregnate cu rasina acrilica, iar mai apoi sunt supuse unui proces de presare la cald pentru a obtine panouri rezistente la umiditate. Acest tip de material este ideal pentru spatiile comerciale fiind rezistent la trafic intens, uzura si zgarieturi.

Cel mai utilizat material in acest proiect este cu siguranta metalul negru vopsit in camp electrostatic utilizat pentru structura de sustinere a meselor si pentru panoul luminos. Canapeaua este de asemenea realizata pe un cadru metalic, iar zona de sezut/spatar este tapitata cu un material care nu se deterioreaza in conditii de trafic intens.

Punctul central al restaurantului este barul, realizat din material compozit HI-MACS, un material dur si rezistent cu care se pot realiza imbinari invizibile. Marginile si colturile rotunjite se pot realiza din HI-MACS datorita proprietatilor termoformatoare ale materialului. Placile de material compozit se incalzesc la temperaturi intre 160-180 de grade, se racesc in matrite, iar apoi se slefuiesc rezultand diverse forme bidimensionale sau tridimensionale. Cateva din avantajele utilizarii materialul compozit sunt: rezistenta la impact, zgarieturi; blatul se poate continua cu chiuveta turnata; in caz de deteriorare se poate slefui.

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA MOBILA HORECA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier baie, mobilier farmacii, mobila horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

MOBILIER COMERCIAL

Saramob Design

DESIGN INTERIOR

Corina Frastelni

PHOTO CREDIT

Vlad Creteanu

ADVERTISING

MOA Design

Privacy Policy Settings