RESTAURANT MADO CLUJ

Mobilier comercial Noodle Pack

Mobilier comercial conceput sa reziste in conditii de trafic intens pentru o perioada indelungata de timp. Trebuie sa ofere spatii de depozitare sau de expunere a produselor, dar in acelasi timp sa aiba un design modern, minimalist care sa atraga clientul.

Ultimul nostru proiect comercial realizat de arhitecta Corina Frastelni este exemplul perfect de restaurant tip fast-food cu un design modern, fiind in acelasi timp un spatiu atractiv pentru clienti.

Mobilier spatiu comercial-Mobilier restaurant

In cazul restaurantelor, materialele alese trebuie sa asigure cele mai inalte standarde de igiena si procesul de curatare sa se desfasoare cu usurinta.

Astfel, barul realizat din HI-MACS se imbina perfect cu fasia din MDF vopsit galben si cu PAL-ul melaminat cu textura de lemn, fiind imbinate la acelasi nivel.Barul este pus in evidenta prin jocul de lumini creat de banda led pozitionata deasupra plintei de aluminiu.

Tot cu ajutorul luminii este pus in valoare logoul firmei rutat in HI-MACS, fiind un detaliu de impact care atrage atentia asupra restaurantului. Ecranul care afiseaza meniul este fixat intr-un suport metalic vopsit in camp electrostatic.

Ne bucuram ca am reusit sa finalizam cu succes inca un proiect Mado in parteneriat cu arhitecta Corina Frastelni si asteptam cu nerabdare urmatoarea colaborare.

MOBILIER COMERCIAL

Saramob Design

DESIGN MOBILIER

Corina Frastelni

PHOTO CREDIT

Marius Venter

ADVERTISING

MOA Design

Privacy Policy Settings