RESTAURANT NOODLE PACK CLUJ

Mobilier comercial Noodle Pack

Am adaugat in portofoliul nostru inca o locatie Noodle Pack realizata in colaborare cu arhitecta Corina Frastelni, care a reusit din nou sa creeze un spatiu modern si fresh.

Locatia deschisa in centrul orasului Cluj-Napoca ofera clientilor un spatiu generos cu mese realizate din placi laminate compacte. Acest tip de material este ideal pentru spatiile comerciale fiind rezistent la trafic intens, uzura si zgarieturi.

Cel mai utilizat material in acest proiect este cu siguranta metalul negru vopsit in camp electrostatic utilizat pentru reclama de la intrare si structura de sustinere a meselor. Canapeaua este de asemenea realizata pe un cadru metalic, iar zona de sezut/spatar este tapitata cu un material textil care nu se deterioreaza in conditii de trafic intens.

Pentru a face spatiul mai primitor si pentru a adauga o pata de culoare, arhitecta Corina Frastelni a ales sa realizeze doi pereti de accent: placarea de la intrare este realizatat din fasii de PAL melaminat alb, iar cea de a doua placare este din MDF vopsit galben cu finish lucios.

Punctul central al restaurantului este barul, realizat din material compozit HI-MACS, un material dur si rezistent cu care se pot realiza imbinari invizibile. Marginile si colturile rotunjite se pot realiza din HI-MACS datorita proprietatilor termoformatoare ale materialului. Placile de material compozit se incalzesc la temperaturi intre 160-180 de grade, se racesc in matrite, iar apoi se slefuiesc rezultand diverse forme bidimensionale sau tridimensionale.

Ne bucuram ca am reusit sa finalizam cu succes inca un proiect Noodle Pack in parteneriat cu arhitecta Corina Frastelni si asteptam cu nerabdare urmatoarea colaborare.

MOBILIER COMERCIAL

Saramob Design

DESIGN MOBILIER

Corina Frastelni

PHOTO CREDIT

Marius Venter

ADVERTISING

MOA Design

Privacy Policy Settings