RESTAURANT NOODLE PACK CLUJ

Mobilier comercial Noodle Pack

Amenajarea spatiilor comerciale intr-un stil modern, unic devine un element tot mai important in domeniul Horeca, fiind o modalitate de a atrage clientii. Desi clientii isi doresc in primul rand servicii si produse de calitate, marea majoritate sunt atrasi si de designul spatiului, ambientul creat si confortul oferit de restaurant, cafenea, magazin, etc.

Amenajare spatiu comercial Horeca – Mobilier la comanda

In cazul acestui restaurat tip fast-food, arhitecta Corina Frastelni a reusit sa imbine partea estetica cu partea practica alegand materiale rezistente la trafic intens care pot fi igienizate cu usurinta.

Mobilier Noodle Pack

Zona de servire a mesei

Blatul meselor si a barului este realizat din MDF furniruit, un material mai putin costisitor decat lemnul masiv, rezistent la umiditate si caldura. Finisarea acestui material se realizeaza cu furnir, o placa subtire de lemn care ofera un aspect clasic si elegant mobilierului.

Peretele de accent aduce culoare si dimensiune designului, avand o usoara influenta retro datorita utilizarii formelor geometrice. Placile din MDF vopsit galben, frezate si taiate sub forma de romb, creeaza un perete de accent care scoate din monotonie acest proiect de amenajare. Placarea are un substrat realizat din MDF furniruit iluminat cu banda LED care ofera un efect 3D datorita placilor dreptunghiulare de culori si grosimi diferite.

Zona de bar

Acelasi model dreptunghiular din MDF furniruit se regaseste in partea inferioara a pultului de lucru, fiind imbinat cu material compozit HI-MACS alb. Frontul rotund al barului se continua cu un blat de lucru realizat tot din HI-MACS care permite realizarea imbinarilor invizibile datorita proprietatilor sale termoformatoare.

Astfel, va prezentam un spatiu comercial care iese din anonimat si se remarca printr-un concept de amenajare modern, sustinut de mobilier premium adaptat nevoilor beneficiarului.

MOBILIER COMERCIAL

Saramob Design

DESIGN MOBILIER

Corina Frastelni

PHOTO CREDIT

Marius Venter

ADVERTISING

MOA Design

Privacy Policy Settings