MAGAZIN OPTICA MARGOT

Mobilier comercial-Optica Margot

Optica Margot – un nou proiect comercial realizat de echipa noastra de la design si productie mobilier, pana la asamblare si montaj.Mobilierul destinat spatiilor comerciale este gandit astfel incat sa reziste in conditii de trafic intens pentru o perioada indelungata de timp. Un spatiu comercial cu un interior functional si un ambient placut, denota profesionalism si contribuie la cresterea portofoliului de clienti.

Productie mobila la comanda –  Cabinet optica medicala

Utilizand proiectarea tridimensionala, arhitecta Saramob Alessandra Di Marzo, a reusit sa valorifice la maxim spatiul de dimensiuni reduse in care isi desfasoara activitatea Optica Margot. Cu ajutorul solutiilor de design si a materialelor utilizate acest spatiu devine un loc in care atat angajatii, cat si clientii au parte de o experienta comerciala pozitiva.

Solutii design spatiu comercial. Mobilier la comanda. Mobila cabinet medical

In cazul unui spatiu comercial, scopul este sa realizam un proiect unic pentru fiecare client, tinand cont de particularitatile incaperii. Alegerile cromatice, vitrina din sticla si oglinzile ofera un aspect mai aerisit si maresc vizual spatiul.Alegerea unor materiale care se pot igieniza cu usurinta este un alt aspect important cand vine vorba de cabinete medicale. Materialul compozit HI-MACS este in topul alegerilor noastre cand vine vorba de blaturi sau alte componente termoformate.

In acest cabinet, counterul este din HI-MACS si corpurile de mobilier cu sertare sunt fabricate din PAL melaminat. Printre avantajele alegerii materialului compozit se numara: rezistenta la zgarieturi, gama larga de culori, curatare rapida.Totusi, datorita acestor elemente, un cabinet medical poate avea un aspect rece, steril. Pentru a “incalzi” putin atmosfera, peretii au fost placati cu riflaje din PAL  melaminat cu textura de lemn.

Organizare eficienta. Solutii expunere produse. Spatiu comercial functional

Pe langa aspectele estetice, mobilierul asigura nevoile de depozitare si expunere a produselor. Sertarele ofera un spatiu generos pentru stocul de ochelari, care se pot accesa cu usurinta datorita manerului aplicat.

Zona de expunere a produselor este realizata cu ajutorul vitrinei securizate Vitris de la Accesoria Group. Este dotata cu yala antifurt si are un sistem de culisare al usilor din sticla cu amortizor reglabil, care impiedica iesirea lor de pe sina.

MOBILIER COMERCIAL

SARAMOB DESIGN

DESIGN MOBILIER

Alessandra Di Marzo

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Privacy Policy Settings