FARMACIA PLUSFARMA

Mobilier farmacie -Mobila la comanda

Ultimul nostru proiect comercial, farmacia PlusFarma Oradea, este realizat de echipa noastra de la design si productie mobilier farmacie pana la asamblare si montaj. Un spatiu luminos, cu o atmosfera calda care are toate facilitatile necesare pentru desfasurarea activitatii unei farmacii.

Design inovativ. Ambient placut. Solutii moderne.

Scopul nostru este sa realizam un proiect unic pentru fiecare client, tinand cont de particularitatile spatiului. Fiecare farmacie realizata de Saramob are un design inovativ, care evidentiaza personalitatea brandului. Consideram ca un spatiu comercial cu un interior functional si un ambient placut, denota profesionalism si ajuta la atragerea clientilor. Utilizand proiectarea tridimensionala, reusim sa valorificam la maxim spatiul, indiferent de suprafata acestuia.

Astfel, pentru aceasta farmacie care dispune de un spatiu limitat , designerul Saramob Nicolae Mateas, a ales nuante neutre, naturale pentru a mari vizual spatiul. Mobilierul alb combinat cu fibra de lemn ofera spatiului o atmosfera calda si primitoare. Prin includerea in design a riflajului decorativ realizat din PAL melaminat cu textura de lemn, farmacia capata un aspect modern.

MOBILIER REZIDENTIAL

Saramob Design

DESIGN MOBILIER

Nicolae Mateas

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Productie mobilier la comanda-Mobilier pentru farmacii

Functionalitate. Durabilitate. Standarde de igiena

Pe langa aspectele estetice, ne dorim un spatiu functional si ergonomic. Cand vorbim despre o amenajare functionala, mobilierul trebuie sa fie practic, usor de folosit si de intretinut pentru domeniul de activitate vizat. Cu scopul de a obtine acest rezultat folosim mecanisme si materiale de cea mai buna calitate pentru o buna functionare a activitatii afacerii.

Pentru counter am utilizat PAL melaminat cu textura de lemn si material compozit HI-MACS. Materialul compozit alaturi de panoul din plexiglas asigura cele mai inalte norme de igiena pentru a proteja sanatatea angajatilor si a clientilor. Plinta din partea inferioara a counter-ului este fabricata din aluminiu, un material cu durabilitate ridicata, 100% reciclabil, care are nevoie de intretinere minima.

Ergonomie. Expunere produse. Organizare eficienta

Pe de alta parte, cand vorbim despre ergonomie, ne referim la un spatiu organizat intr-un anume fel pentru a facilita activitatea angajatului in munca pe care o desfasoara. Astfel, sertarele asigura un spatiu de depozitare generos, iar manerul metalic aplicat asigura utilizarea simpla si rapida. Etichetarea frontului de sertar cu litere mobile, ajuta la identificarea rapida a continutului sertarului pentru a eficientiza activitatea farmacistului.

Zona cu rafturi pentru expunerea produselor este conceputa pentru a indeplini mai multe obiective: manipularea cu usurinta a produselor de catre angajati, amplasarea produselor in campul vizual al clientului, spatiu suplimentar de depozitare. Astfel, politele montate pe console metalice sunt fixate pe o sina frezata in placa de PAL melaminat, concept care permite utilizarea unor rafturi mai lungi decat in cazul unui dulap cu laterale de sustinere.

Solutii pentru afisare reclame si produse. Vitrina securizata

Cand vine vorba despre mobilierul comercial un alt obiectiv pe care trebuie sa il avem in vedere este crearea unor zone pentru afisare reclame si materiale promotionale. Cu acest scop au fost amplasate pe counter monitoare sustinute de un suport cilindric metalic si casete luminoase cu banda Led in partea superioara a vitrinei securizate si a zonei cu rafturi.

Vitrina securizata Vitris de la Accesoria Group este dotata cu yala antifurt si are un sistem de culisare al usilor din sticla cu amortizor reglabil, care impiedica iesirea lor de pe sina. Pentru a ilumina interiorul vitrinei, pe toata inaltimea dulapului este frezat un spatiu special pentru banda Led.

Mobilier farmacie-Mobilier la comanda-PlusFarma Oradea

Amenajarea acestui spatiu comercial pune in valoare imaginea companiei si ofera clientilor un spatiu confortabil, modern. Experienta clientilor in aceasta locatie ii determina sa apeleze la serviciile aceleasi unitati farmaceutice. Odata cu atingerea tuturor obiectivelor mentionate putem afirma ca acest proiect este un spatiu comercial premium.

 

Privacy Policy Settings