MOBILIER FARMACIE PLUSFARMA ORADEA

Mobilier farmacii – Farmacie cu laborator Oradea

Design interior spatiu comercial – Productie mobila comanda – Asamblare si montaj mobila 

Cea mai noua farmacie cu laborator din Oradea, PlusFarma, este realizata de echipa noastra de la design si productie mobilier pana la asamblare si montaj. Un spatiu luminos, cu o atmosfera calda care are toate facilitatile necesare pentru desfasurarea activitatii unei farmacii cu laborator. Scopul nostru este sa realizam un proiect unic pentru fiecare client, tinand cont de particularitatile spatiului. Astfel fiecare farmacie realizata de Saramob are un design inovativ, care evidentiaza personalitatea brandului.

Proiectarea si productia de mobilier farmacii trebuie sa tina cont de anumite criterii specifice activitatii comerciale farmaceutice: functionalitate, ergonomie, expunerea si depozitarea eficienta a produselor, utilizarea unor materiale care respecta normele legislative privind mobilierul farmaceutic.

Mobila comanda – Mobilier farmacii – Productie mobilier la comanda

Mobilierul pentru farmacie se realizeaza pentru cele 3 zone principale: oficina, laborator si depozit. Fiind spatiul destinat expunerii si vanzarii produselor, zona de oficina este dotata cu counter farmacie, gondola farmacie, dulapuri cu sertare, rafturi etc.

Mobilier farmacie – Mobilier oficina – Mobila farmacii – Vitrina farmacie

Astfel pentru expunerea produselor in aceasta farmacie, avem corpurile de mobilier cu polite, concepute pentru a indeplini mai multe obiective: manipularea cu usurinta a produselor de catre angajati, amplasarea produselor in campul vizual al clientului, spatiu suplimentar de depozitare. Politele montate pe console metalice sunt fixate pe o sina frezata in placa de PAL melaminat, concept care permite utilizarea unor rafturi mai lungi decat in cazul unui dulap cu laterale de sustinere.

Mobilierul utilizat pentru vanzarea de produs este counterul, realizat din PAL melaminat cu textura de lemn si material compozit HI-MACS. Materialul compozit asigura cele mai inalte norme de igiena pentru a proteja sanatatea angajatilor si a clientilor. Plinta din partea inferioara a counter-ului este fabricata din aluminiu, un material cu durabilitate ridicata, 100% reciclabil, care are nevoie de intretinere minima.

MOBILA COMANDA 

SARAMOB DESIGN

DESIGN INTERIOR

Nicolae Mateas

PHOTO CREDIT

Marius Venter

O categorie speciala de mobilier este vitrina, cu functionalitate dubla: promovarea produsului prin casete luminoase, expunerea si depozitarea de marfa. Vitrina securizata Vitris de la Accesoria Group este dotata cu yala antifurt si are un sistem de culisare al usilor din sticla cu amortizor reglabil, care impiedica iesirea lor de pe sina. Pentru a ilumina interiorul vitrinei, pe toata inaltimea dulapului este frezat un spatiu special pentru banda Led.

Mobilier pentru farmacii – Mobila laborator – Mobila la comanda Oradea- Producator mobila la comanda

Laboratorul este spatiul in care se prepara retete farmaceutice si in acelasi timp se depoziteaza reactivii chimici. Datorita faptului ca in acest spatiu trebuie sa se mentina o temperatura constanta, a fost necesara contruirea unui perete de sticla. Partitiile din metal si sticla reprezinta o solutie moderna de separare a doua spatii. Astfel am obtinut o delimitare intre laborator si farmacie, cu un efect de lumina naturala si un spatiu deschis din punct de vedere vizual.

Mobilierul trebuie sa indeplineasca acelaesi cerinte specifice mobilierului de laborator: curatare usoara, imbinari dintr-o bucata ce nu permit acumularea mizeriei, rezistenta mecanica si chimica sporita etc. Corpul de mobilier cu polite si sertare este realizat pentru a depozita si a manipula cu usurinta recipientele cu reactivi. Astfel sertarele cu extragere totala sunt ideale pentru a vizualiza tot continutul sau.

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier baie, mobilier farmacii, mobilier horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

Privacy Policy Settings