MOBILIER RESTAURANT MADO FABRICA IASI

Mobilier spatiu comercial – Mobilier horeca – Mobila comanda

Chiar si intrarea intr-o fabrica poate avea un design elegant, cu mobilier la comanda premium. Indiferent ca vorbim despre un hotel, cabinet medical sau in cazul acesta intrarea in fabrica Mado, spatiul de receptie este primul contact al clientului cu afacerea ta. De aceea este important sa alegem un mobilier modern care indeplineste aspectele estetice si functionale specifice domeniului de activitate.

Mobilier receptie – Avantaje mobila la comanda – Producator mobila comanda

Confort si stil – zona de receptie trebuie sa reflecte stilul si estetica brandului. Mobilierul completeaza aspectul si atmosfera generala a spatiului. De asemenea vizitatorii au nevoie de un loc confortabil de asteptare. Astfel este esential sa incorporam in design o canapea, un fotoliu sau o banca tapitata. In acest proiect, spatiul modern cu accente industriale este completat de placarea din PAL melaminat cu textura de lemn si rama metalica cu sticla securizata. Pentru canapea am utilizat piele ecologica, catifea si un cadru de sustinere din metal vopsit negru.

Durabilitate – intr-un spatiu cu destinatie comerciala, mobila este supusa unui uz intens si frecvent. Este important sa alegem piese de mobilier durabile, realizate din materiale de calitate, cum ar fi metalul, materialul compozit, MDF, placi laminate compacte. Corpul de mobilier pentru receptie prelucrat cu margini rotunjite, este realizat din material compozit HI-MACS si este accesorizat cu banda LED. Rafturile cu condimente din fabrica Mado sunt realizate cu scop decorativ, dar pot fi o idee excelenta pentru un colt din bucatarie. Corpul de mobilier este realizat din PAL melaminat vopsit rosu, iar rafturile sunt sustinute de o structura metalica vopsita in aceeasi nuanta.

Branding – mobila la comanda poate fi un element care sustine identitatea unei companii. Incorporarea culorilor companiei, a logo-ului și a altor elemente de branding în designul zonei de primire ajuta la crearea unei imagini puternice și coerente. Astfel in acest spatiu s-a utilizat una dintre culorile brandului Mado, respectiv culoarea rosu, o culoare puternica si indrazneata, una dintre cele mai puternice culori din spectrul vizual. Este o culoarea care invoca energie si ridica nivelul poftei de mancare, fiind o alegere cromatica ideala pentru mobila de bucatarie sau pentru mobilierul de restaurant.

MOBILA COMANDA

SARAMOB DESIGN

DESIGN INTERIOR

Corina Frastelni

PHOTO CREDIT

Cristian Istrate

Productie mobilier la comanda – Mobila restaurant – Horeca -Mobila la comanda

Aceasta zona de receptie este separata de zona restaurant, printr-un perete de sticla securizata incadrat intr-un cadru metalic vopsit negru. Partitiile din metal si sticla reprezinta o solutie moderna de separare a doua spatii. Astfel am obtinut o delimitare intre cele doua zone, cu un efect de lumina naturala si un spatiu deschis din punct de vedere vizual. Pentru a obtine o imagine de ansamblu armonioasa, aceeasi structura metalica vopsita negru a fost utilizata pentru realizarea canapelei si a decorului cu plante. Canapeaua realizata din material textil este incadrata de un panou din ratan care completeaza paleta de culori si texturi ale spatiului.

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier baie, mobilier farmacii, mobilier horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

Privacy Policy Settings