MOBILIER MAGAZIN BEBE TEI BUCURESTI

Magazin BEBE TEI Bucuresti -Mobilier spatii comerciale –

Noul magazin Bebe Tei situat in Bucuresti Mall-Vitan ocupa o suprafata de peste 1700 de metri patrati si ofera clientilor o gama variata, cu peste 80 000 de produse farmaceutice si non-farmaceutice.

Proiectul de amenajare al unui spatiu comercial cu mobilier la comanda, este creat in functie de domeniul de activitate, dar si de obiectivele pe care firma si le propune. Cateva dintre aceste obiective pot fi: expunerea produselor, vizibilitatea marcii sau asigurarea unei senzatii de confort clientilor. Pe langa aspectele estetice, ne dorim un spatiu functional si ergonomic. Cand vorbim despre o amenajare functionala, mobilierul trebuie sa fie practic, usor de folosit si de intretinut pentru domeniul de activitate vizat. Cu scopul de a obtine acest rezultat folosim sisteme mobila, accesorii mobila si materiale pentru mobilier de cea mai buna calitate pentru o buna functionare a activitatii afacerii.

Mobila la comanda – Amenajare spatiu comercial – Vitrina securizata

Scopul arhitectei Corina Frastelni a fost sa realizeze un proiect unic pentru client, tinand cont de particularitatile spatiului. Mobila alba combinata cu PAL melaminat cu textura lemn ofera spatiului o atmosfera calda si primitoare. In zonele cu produse pentru copii arhitecta si-a dorit elemente jucause, colorate, care duc cu gandul la o camera pentru copii. Elementele decorative realizate din MDF vopsit aduc un plus de culoare si scot din anonimat acest proiect.

Mobilier magazin- Mobila comanda- Productie mobilier la comanda

Pe langa aspectele estetice, mobilierul pentru magazinul Bebe Tei indeplineste obiective precum: : manipularea cu usurinta a produselor de catre angajati, amplasarea produselor in campul vizual al clientului, spatiu suplimentar de depozitare.

Rafturile ofera un spatiu generos pentru stocul de produse, iar aceste casete luminoase pentru reclame, ofera vizibilitate brandului. Politele sunt montate cu ajutorul unor console metalice care permit incarcarea rafturilor cu o greutate mai mare.

In zona DERMA CENTER arcada este realizata din 3 straturi: doua straturi vopsite gri si o fasie interioara acoperita cu o placa HPL cu textura de lemn. Aceste fasii sunt realizate dintr-un material mulabil care se poate curba pe un sablon.

SARAMOB DESIGN & PRODUCTIE MOBILA LA COMANDA

Indiferent unde este casa, apartamentul sau spatiul comercial(restaurant, farmacie, cabinet medical, banca, magazin), suntem aici sa iti oferim mobila la comanda de care ai nevoie! Pentru o amenajare completa, livram mobila in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Satu Mare, Sibiu, Iasi, Bucuresti si alte orase din Romania. Suntem specializati in productia de mobila la comanda: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobilier baie, mobilier farmacii, mobilier horeca, mobila restaurant, mobila spatii comerciale.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design mobila comanda si productie mobila comanda, nu ezita sa ne contactezi. Suntem bucurosi sa discutam despre proiectul tau si sa te ajutam sa iti transformi visul in realitate!

MOBILA COMANDA

Saramob Design

DESIGN INTERIOR

Corina Frastelni

ADVERTISING

MOA Design

Privacy Policy Settings