STYLISH BLACK APARTMENT

Mobilier rezidential Casa M.A.

MOBILIER BUCATARIE

In realizarea acestui mobilier rezidential, echipa SARAMOB a utilizat MDF FURNIRUIT NATUR lacuit si MDF FURNIRUIT baituit (negru), evidentiind astfel detaliile lemnului taiat la 45 de grade, scotand din anonimat aceasta bucatarie. Detaliile fac diferenta, tocmai de aceea sertarele au laterale metalice BLUM LEGRABOX, balamalele BLUM cu BLUMOTION dar si sisteme de deschidere in sus a fronurilor BLUM AVENTOS.

Combinatia reusita dintre acrili, minerale si pigmenti naturali ce au fost utilizati in fabricarea materialului compozit HI-MACS fac ca aceasta mobila sa indeplineasca cele mai exigente reguli de igiena, oferind o multime de avantaje in comparatie cu materiale asemanatoare.
Fotograful Marius Venter a surprins perfect modul in care nuanta lemnului de STEJAR NATUR si blatul alb incalzeste intr-un mod armonios nuantele inchise.

Designerul Marius Negrea a proiectat aceasta mobila intr-un mod eficient si util, pentru o utilizare de durata, chiuveta fiind realizata din HI-MACS, rezistenta la zgarieturi, matuiri, prezentand un mod foarte simplist de curatare.

Un detaliu deosebit se refera la zona insulei, unde blatul de lucru ofera un detaliu de imbinare pe toate suprafetele, piciorul de sustinere fiind realizat din sticla transparenta, locul fiind frezat din MDF furniruit. Meritul designului Marius Negrea este evidentiat si in modul in care toate corpurile din acest mobilier se completeaza armonios, astfel ca in zona insulei gasim incorporat frigiderul de vinuri pe de-o parte, in timp ce cosul jolly pentru sticlele de ulei, otet si alte mirodenii, realizat dintr-un sertar LEGRABOX si lonjeroanele de rigidizare ofera o utilitate si mai ridicata acestui mobilier rezidential la comanda.

Stilul modern al acestei bucatarii este evidentiat prin sistemele BLUM AVENTOS utilizate la deschiderea usilor. Sistemul SERVO DRIVE este folosit in cazul dulapului, astfel ca o simpla atingere a frontului este suficienta pentru ca usa sa se deschida imediat. Inchiderea este la fel de facila, realizandu-se prin intermediul unui comutator usor accesibil din lateralul corpului.

MOBILIER BAIE

Baia este o incapere speciala din cadrul unei locuinte, tocmai de aceea mobilierul pentru baie a fost gandit intr-un mod cat mai util, astfel a fost ales un blat realizat din material compozit, subtire de 12 mm, menit sa protejeze tavanul corpului.

Elementele cheie ale acestui mobilier sunt realizate din MDF FURNIRUIT STEJAR baituit Negru, in vreme ce detaliile de imbinare la 45 de grade, avand elemente prin care este continuata fibra pe orizonatala.

Picioarele ce sustin corpul de lavoar sunt realizate din fier vopsit in camp electrostatic, asigurand astfel o posibilitate de curatare usoara a acestuia.

MOBILIER BAIE MATRIMONIALA

Baia matrimoniala este o incapere in care detaliile sunt mereu importante, tocmai de aceea materialele utilizate pentru aceasta sunt “trainice”, realizate din MDF FURNIRUIT de STEJAR baituit. Picioarele corpului sunt realizare din fier vopsit in camp electrostatic, blatul fiind din compozit de 12 mm, hi-macs ALB.

Fiind vorba de baie matrimoniala, cele doua zone de lavoar sunt despartite de o zona de rafturi deschisa.

MOBILIER REZIDENTIAL

Saramob Design

DESIGN MOBILIER

Marius Negrea

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Privacy Policy Settings