Mobilier rezidential-BLACK FOREST APARTMENT

Mobilier rezidential-Apartament Black forest

O casa cu mobilier negru poate nu e primul lucru care va vine in minte atunci cand va imaginati atmosfera stralucitoare și curata a designului unei locuinte moderne. Nuantele inchise aduc un plus de eleganta si mister, fiind alegerea potrivita pentru o atmosfera generala ‘masculina’.

Acest apartament cu 3 camere,  realizat in colaborare cu designerul Florina Szabo de la Stephan Eyck imbina functionalitatea cu estetica si ofera confortul specific unei locuinte moderne. Cu texturile si materialele potrivite, apartamentul cu un design in nuante inchise, se transforma  intr-un spatiu primitor si confortabil. Asocierea mobilierului negru cu lemn si catifea verde, ofera spatiului un plus de caldura.

Mobilier negru hol & living – Mobila la comanda – Mobila dormitor

Livingul open-space este spatiul in care ne relaxam dupa o zi lunga si locul in care ne adunam cu prietenii. Aceasta zona i-a permis designerului sa jongleze cu diferite texturi si culori. Mobilierul negru este pus in evidenta de parchetul gri si placarea cu textura de lemn.

Mobilierul este realizat din PAL melaminat cu textura de lemn si PAL vopsit negru. Riflajul este un element comun care se regaseste atat in spatiul de zi cat si in dormitor. Acesta indeplineste functii diferite: in zona de zi riflajul are rolul de a separa holul de bucatarie, iar in dormitor are un rol pur decorativ. Un alt element comun este placarea din PAL cu textura de lemn care este punctul central atat in living, cat si in dormitor.

Dormitorul te indeamna la somn prin atmosfera creata de lumina difuza care se reflecta in placarea din spatele patului tapitat cu catifea verde inchis. Cu ajutorul placarii din PAL cu textura de lemn si a oglinzii, dormitorul devine un spatiu mai primitor si mai luminos.

MOBILIER REZIDENTIAL

SARAMOB DESIGN

DESIGN INTERIOR

Florina Szabo-STEPHAN EYCK

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Privacy Policy Settings