Mobilier rezidential – MARBLE HOME

Mobila la comanda – Zona open-space – Bucatarie si living room

Mobila bucatarie – Mobilier comanda bucatarie

Fie ca vorbim despre un apartament de dimensiuni reduse sau despre o casa spatioasa, mobilierul rezidential realizat la comanda este creat sa se potriveasca perfect in locuinta ta. De la intrarea in casa pana in bucatarie, living, dormitor, baie sau dressing, mobilierul este personalizat in functie de destinatia incaperii si de activitatile desfasurate in spatiul respectiv.

Ultimul nostru proiect este o casa organizata pe un nivel pentru o familie formata din 3 membri. Proprietarii si-au dorit o amenajare actuala, cu o zona de zi spatioasa, cu un mobilier modern.

In ciuda faptului ca tendintele cromatice se schimba de la un an la altul, anumite combinatii nu se vor demoda niciodata. Printre aceste asocieri se numara si combinarea mobilierului alb cu elemente de furnir. Albul este o culoare versatila, compatibila cu orice piesa de mobilier, iar furnirul adauga un plus de caldura amenajarii.

MOBILIER REZIDENTIAL

Saramob Design

DESIGN MOBILIER

Teodora Nicolae

PHOTO CREDIT

Marius Venter

Mobilierul fabricat din MDF vopsit si MDF furniruit, este completat de blatul de lucru din material compozit HI-MACS. Cu ajutorul acestui material, blatul de lucru nu are imbinari vizibile, se continua cu chiuveta turnata si imbraca inclusiv pervazul geamului pentru un aspect unitar si curat.

Camara culisanta permite deschiderea individuala a sertarului si accesarea rapida a produselor. Asigura o depozitare organizata si accesibila in bucatarie, cu un confort sporit de utilizare prin sistemul bluemotion pentru inchiderea silentioasa. Datorita extragerii totale, sertarele se acceseaza usor din trei parti si se pot incarca cu pana la 30 kg.

Mobilier hol – Mobilier living room

În cazul unui hol open-space cu deschidere către sufragerie trebuie sa avem elemente de design comune pentru a obtine un aspect unitar. Tinand cont de particularitatile spatiului si de piesele de mobilier specifice zonei, folosim aceleasi materiale si nuante.

Indiferent de stilul de amenajare ales, in hol trebuie sa avem: spatiu pentru haine(cuier, garderoba), spatiu de depozitare pentru pantofi, oglinda si bancheta. Astfel pentru acest proiect am realizat un corp de mobilier care include toate cele 4 elemente specifice holului. Datorita faptului ca hainele si pantofii nu sunt depozitate la vedere, avem un spatiu ordonat si primitor.

Un living modern este organizat intr-un spatiu cat mai mare cu o canapea incapatoare pentru toata familia si o zona tv. Zona de interes ramane peretele pe care este montat televizorul, in jurul caruia putem jongla cu diferite piese de mobilier. In acest proiect placarile si comoda montate asimetric creeaza un ansamblu geometric cu mici spatii de depozitare. Banda LED montata in spatele placarii din MDF vopsit alb aduce un plus de luminozitate, iar combinatia de MDF vopsit cu furnir.

Productie mobilier la comanda – Mobila Oradea

Mobila dormitor

Dormitorul matrimonial in nuante de gri si roz are un dressing mascat cu o usa alba realizata din MDF frezat. Elementul aparte este reprezentat de sistemul de glisare care creeaza iluzia unei usi plutitoare.Sistemul invizbil de glisare Magic de la Accesoria Group este o solutie moderna care satisface cele mai inalte cerinte de design si functionalitate. Sistemul de glisare cu amortizor nu necesita sina inferioara datorita faptului ca rolele sunt fixate pe perete, iar sina se monteaza pe usa.Detaliile de frezare ale comodei si riflajului din MDF vopsit gri aduc un plus de eleganta dormitorului si incadreaza televizorul in design-ul camerei.

Dormitorul in nuante de verde si gri este gandit cu o zona de birou pentru copil. Insertiile metalice aurii si corpurile din PAL cu textura de lemn ofera un sentiment de caldura si fac spatiul mai primitor.

Mobila birou – Mobilier baie – Productie mobila la comanda

Atat in baie cat si in birou se regaseste combinatia de alb cu textura de lemn. Diferenta o face faptul ca in baie elementul cu textura de lemn este faianta. Mobilierul minimalist din baie este realizat din MDF vopsit alb. Pe langa fapul ca ofera spatiu de depozitare are si rolul de a masca masina de spalat/uscat rufe.

Masa de birou si spatiul de depozitare sunt realizate din PAL melaminat cu textura de lemn, iar suportul metalic negru este vopsit in camp electrostatic.

Privacy Policy Settings