Mobilier rezidential- GLOW IN THE DARK APARTMENT

Mobillier rezidential – Mobila la comanda

In acest proiect rezidential, designerul Andreea Iancu a cautat sa gaseasca un echilibru intre functionalitate si partea estetica. Apartamentul cu 3 camere dintr-un complex rezidential din Oradea, are un design cu forme bine definite si unghiuri drepte ale mobilierului.

Paleta cromatica inchisa ofera locuintei un aer masculin si elegant. Asocierea mobilierului negru cu lemn ofera spatiului un plus de caldura. Astfel, prin combinarea nuantelor inchise cu  texturi de lemn, apartamentul se transforma  intr-un spatiu primitor si confortabil.

Productie mobilier la comanda-Mobila bucatarie-Mobila living-Mobila baie

Pentru mobilierul de bucatarie s-a utilizat MDF vopsit si PAL melaminat cu textura de lemn. Placile de MDF pot fi cu aspect lucios, mat sau texturat. Este un material usor de intretinut si in cazul in care suprafata este deteriorata, se poate revopsi.

Mobila din baie este fabricata din MDF furniruit, un material care in conditii de caldura si umiditate rezista un timp indelungat. Finisarea se realizeaza cu furnir, o placa subtire de lemn(1 mm) care se lipeste cu adeziv, iar la final se poate baitui si lacui. Astfel se poate obtine un aspect clasic,elegant care imita fibra de lemn.

Dormitorul este incaperea care iese cel mai mult  in evidenta datorita placarii cu riflaje care incadreaza patul. Riflajul este un ansamblu de sipci paralele din lemn sau material compozit utilizat ca element decorativ sau pentru a camufla o anumita zona. Astfel, pentru placarea in forma de L, s-au utilizat fasii de 18 mm din PAL melaminat cu textura de lemn. Cu scopul de a scoate in evidenta riflajul, s-a inserat o banda LED care se aprinde cu ajutorul unui senzor tactil.

Un alt  element aparte in acest dormitor este dressingul cu usi de sticla. Pe langa functia de depozitare, are si un rol estetic, fiind un element care aduce un plus de eleganta.

MOBILIER REZIDENTIAL

SARAMOB DESIGN

DESIGN INTERIOR

Andreea Iancu

PHOTO CREDIT

Andreea Iancu

Privacy Policy Settings