Servicii SARAMOB

Cele mai inovative idei trec de la stadiul de provocari si devin proiecte

saramob design mobila productie mobilier la comanda oradea

Masuratori mobila

De data aceasta e randul nostru sa venim la tine. Pentru a ne asigura ca fiecare milimetru din schita corespunde cu realitatea, echipa de proiect va executa o serie de masurători la fata locului, pentru a putea incepe procesul de productie mobilier la comanda.

Consultanta

Toate colaborarile noastre incep cu o serie de discutii preliminare, prin care ne dorim sa-ți intelegem exact ideile si dorintele. Scopul expertilor Saramob este sa puna in practica viziunea ta, imbinand estetica cu functionalitatea noului tau mobilier la comanda.

Elaborare proiect

Dupa ce am inteles exact ce iti doresti, este timpul sa realizam noul design pentru mobila ta. Astfel, in cel mai scurt timp vei fi invitat din nou la Saramob, unde ti se va prezenta proiectul in variantă 3D. In caz ca ai nelamuriri sau ți-au venit si alte idei de la ultima vizita, acum e momentul sa ne spui!

Productie mobilier

Daca am ajuns in acest punct inseamna ca proiectul tau arata deja perfect in teorie, deci e timpul sa trecem la practica. Proiectul va fi preluat de specialistii din departamentul tehnic, unde va fi descompus si trimis catre fluxul de fabricatie mobilier la comanda.

Montaj mobila

Ai intrat pe usa noastra cu o idee, iar acum urmeaza ca noi sa intram pe usa ta cu mobila la comanda. In aceasta etapa, echipa Saramob se va asigura ca piesele de mobilier la comanda se imbina perfect in spatiul ales de tine.

Curatenie

Fie ca e vorba de imbinari la 45 de grade sau de praful care ramane in urma masinii de infiletat, noi stim ca detaliile fac diferenta. Dupa un proiect finalizat cu success, ultimul lucru pe care ni-l dorim e ca tu sa iti bati capul cu saci intregi de reziduri. Saramob va lasa incaperea curata pentru ca tu sa te poti bucura de noua ta mobila la comanda.

Privacy Policy Settings